-->

10/11/2023 - Heel wat bezoekers op de Anuga beurs.

De Anuga beurs is inmiddels een vaste waarde geworden. Met ongeveer 8000 standhouders en 170.000 bezoekers uit meer dan 200 landen is dit de grootste grootste voedingsbeurs ter wereld.

Als wereldwijde speler in de dessertmarkt mochten wij uiteraard niet ontbreken. De ideale manier om onze talrijke klanten van over gans de wereld persoonlijk te ontmoeten en om onze innovaties te presenteren en laten proeven.


9/7/2023 - Beldessert lanceert nieuwe variant: de pumpkin spice moelleux

Pumpkin Spice is al jaren een hype in de Verenigde Staten die ondertussen is overgewaaid naar Europa. Nu kunnen we nog meer van het herfstseizoen genieten met onze overheerlijke pompoen moelleux! De oranjekleurige cake is luchtig en heeft een rijke pompoensmaak terwijl het midden een romige en zachte pompoenvulling is die vrijkomt van zodra je met een lepel het cakeje raakt. Aan de vulling werden pompoenkruiden toegevoegd om die warme herfstsmaak te creëren.

Deze lavacakes zijn snel te bereiden zonder te ontdooien. Het perfecte dessert om samen met vrienden en familie van te genieten. 


6/21/2023 - Het product ‘PLUS lekkerste muffin – (onze) maple pecan’ is Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2023 in Nederland

Tijdens de zeventiende editie van de verkiezing ‘Het Gekozen Product van het Jaar’ zijn 55 innovatieve en huismerkproducten getest en beoordeeld door consumenten.

Het onderzoek, inclusief producttesting gebeurt in een reële thuissituatie onder minstens 120 gezinnen. De tester gaat naar de winkel, koopt het product aan en test het thuis uit waarna hij/zij het product beoordeelt en de cash back ontvangt na de volledige beoordeling van het product). Het onderzoek vond plaats onder begeleiding van NielsenIQ en de app treetz.

Het onderzoek is gebaseerd op de beoordeling van minstens 500 consumenten van de doelgroep die het specifieke product consumeren of waarschijnlijk zullen aankopen. Zij hebben de producten beoordeeld op basis van hun innovatieve en vernieuwende karakter, hun mate van aantrekkelijkheid, klanttevredenheid en de aankoopintentie. Uiteindelijk zijn 55 producten uitverkoren vanwege hun innovatieve en aantrekkelijke karakter.

Een van die uitverkorenen is onze maple peacan muffin die we onder het PLUS huismerk verkopen in Nederland. Een jaar lang zal het logo op de verpakking staan. 


5/17/2023 - Beldessert lanceert nieuwe variant: de speculoos moelleux

Speculoos, met zijn kenmerkende kruidige smaak en knapperige textuur, is een van de meest geliefde zoete ingrediënten in de Belgische keuken. Bij Galana hebben we de smaak van speculoos gecombineerd met de smeuïgheid van onze klassieke moelleuxs, om zo een heerlijk dessert te creëren dat u bij iedere hap zal blijven betoveren.

Onze meesterbakkers hebben de perfecte balans weten te vinden tussen de zachtheid van een speculooscake en de punch van de gekaramelliseerde, bijna gouden speculoosvulling die aan de binnenkant zit. Deze moelleux is beschikbaar voor zowel retail (diepvries en koeling) als voor het foodservicekanaal. Net als de andere moelleuxs in ons gamma kan hij heel eenvoudig en snel bereid worden in de microgolf of de oven.


3/16/2023 - Bronzen medaille voor plant-based moelleux en nutriscore A moelleux op de prix innovation Horecatel 2023.

En de prijzen blijven zich opstapelen. Beldessert heeft nu ook de bronzen medaille behaald op de ‘Concours Prix Innovation’ tijdens de grootste Horeca beurs in Wallonië: Horecatel. Op 12 maart werden de uiteindelijke prijzen toegekend tijdens de eerste dag van de beurs.

Onze vegan chocolade moelleux én de nutriscore A moelleux hebben dus de derde prijs weggekaapt. We zijn opnieuw heel tevreden met deze erkenning die we nu ook in het zuiden van ons land krijgen.

Ook tijdens deze beurs krijgen we hierdoor extra visibiliteit en kunnen de klanten kennismaken met deze innovatieve ready-to-serve desserts.


2/10/2023 - Horecabeurs Bredene – editie 2023 opnieuw groot succes

Op maandag  6 februari 2023 opende Horecabeurs Bredene voor de 14e maal haar deuren. Tijdens de vierdaagse beurs in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene kregen professionals de kans om bij 160 standhouders de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.

Ook wij waren aanwezig met een mooie stand en als winnaar van de Heureka! Award 2023 liepen we extra in de kijker. De ideale manier voor oude en nieuwe klanten om kennis te maken met onze grote winnaar: de plantbased moelleux  - een moelleux voor iedereen ! 


1/24/2023 - Beldessert wint Heureka Award met nieuwe plant-based moelleux.


Zeer goed nieuws!!!!! Beldessert heeft de HEUREKA AWARD 2023 GEWONNEN. De prijs wordt uitgereikt door Horecabeurs Bredene aan de meest innovatieve en originele producten of diensten in foodservice. Een vakjury maakte een selectie uit alle inzendingen en op 18 januari werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Onze vegan chocolade moelleux heeft dus de eerste prijs weggekaapt. We zijn uiteraard heel trots. Na heel wat positieve reacties tijdens workshops en beurzen eens te meer een bewijs dat Beldessert vernieuwende, veelbelovende maar vooral lekkere producten aanbiedt en dat deze plant-based moelleux heel wat potentieel heeft.


1/23/2023 - Marca beurs opnieuw een succes


Meer dan 900 exposanten waren aanwezig op de negentiende editie van Marca beurs in Bologna (18 en 19 januari 2023), de enige Italiaanse beurs gewijd aan private labels. Ook Galana-Beldessert was aanwezig met een stand.

De ideale manier om onze talrijke klanten in Italië persoonlijk te ontmoeten en om onze innovaties zoals de plant-based moelleux, de gezonde chocolade moelleux (nutriscore A) en onze gloednieuwe pompoenmoelleux te tonen aan potentiële private label klanten. 


11/16/2022 - NIEUW : PLANT-BASED chocolademoelleux : een MOELLEUX VOOR IEDEREEN

Een chocolade moelleux VOOR IEDEREEN, dat is onze nieuwe PLANT-BASED chocolade moelleux. Een verrukkelijk chocoladegebakje met een binnenste van vloeibare chocolade na het opwarmen in de oven of microgolfoven.  Bovendien volledig GLUTENVRIJ en LACTOSEVRIJ en 100% VEGAN. Gedaan met kopzorgen in de keuken, met deze moelleux serveer je een overheerlijke moelleux die past in elk dieet en die heel gemakkelijk vanuit de diepvries in een aantal seconden bereid kan worden in de microgolfoven.


10/17/2022 - Nutriscore A moelleux geselecteerd door Jury Sial Innovation

We kregen het fantastische nieuws dat onze nieuwe Nutriscore A chocolade moelleux geselecteerd werd door de SIAL Innovation Jury. De SIAL Innovation is een wedstrijd georganiseerd door SIAL Paris, die van 15 oktober tem 19 oktober plaatsvond in Parijs en die exposanten beloont met veelbelovende en bijzonder innovatieve ideeën.

Talrijke bezoekers, klanten en journalisten bezochten onze stand en konden genieten van dit absoluut heerlijke chocoladedessert met -30% calorieën, -35% vet, -96% suiker en en 7x meer vezels. Kortom: ze konden smullen zonder blozen !

https://www.youtube.com/shorts/Lk5WIMxMhw86/20/2022 - Ook in België wordt de nieuwe moelleux met nutriscore A succesvol onthaald door de handel.

De JAVA-beurs is de foodservice beurs bij uitstek en staat bekend voor haar hartelijke sfeer. De klanten kunnen er kennismaken met nieuwe trends, nieuwe producten en nieuwe concepten. Met Beldessert pikten we daarop in door er begin juni  onze gloednieuwe moelleux met nutriscore A voor te stellen. Het belang van uitgebalanceerde voeding is belangrijk, ook voor de grootkeukens en catering in ziekenhuizen en zorginstellingen enz. Met zijn laag vet- en suikergehalte kan deze vezelrijke moelleux perfect als guilty pleasure op de menukaart gezet worden. De bezoekers aan onze stand waren in ieder geval super enthousiast.


4/25/2022 - Beldessert presenteert nieuw product op PLMA Amsterdam.

Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten en handelaars elkaar op de PLMA-beurs in Amsterdam, de grootste internationale private label beurs. Deze beurs ging dit jaar door op 31 mei en 1 juni.

Ook Galana-Beldessert was opnieuw aanwezig en had groot nieuws. Speciaal voor de beurs werd een nieuw product ontwikkeld waarvan we denken dat het een echte topper kan worden. De eerste reacties waren alvast veelbelovend.

Bekijk hier de technische fiche.