-->

6/20/2022 - Ook in België wordt de nieuwe moelleux met nutriscore A succesvol onthaald door de handel.

De JAVA-beurs is de foodservice beurs bij uitstek en staat bekend voor haar hartelijke sfeer. De klanten kunnen er kennismaken met nieuwe trends, nieuwe producten en nieuwe concepten. Met Beldessert pikten we daarop in door er begin juni  onze gloednieuwe moelleux met nutriscore A voor te stellen. Het belang van uitgebalanceerde voeding is belangrijk, ook voor de grootkeukens en catering in ziekenhuizen en zorginstellingen enz. Met zijn laag vet- en suikergehalte kan deze vezelrijke moelleux perfect als guilty pleasure op de menukaart gezet worden. De bezoekers aan onze stand waren in ieder geval super enthousiast.


4/25/2022 - Beldessert presenteert nieuw product op PLMA Amsterdam.

Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten en handelaars elkaar op de PLMA-beurs in Amsterdam, de grootste internationale private label beurs. Deze beurs ging dit jaar door op 31 mei en 1 juni.

Ook Galana-Beldessert was opnieuw aanwezig en had groot nieuws. Speciaal voor de beurs werd een nieuw product ontwikkeld waarvan we denken dat het een echte topper kan worden. De eerste reacties waren alvast veelbelovend.

Bekijk hier de technische fiche.