-->

11/16/2022 - NIEUW : PLANT-BASED chocolademoelleux : een MOELLEUX VOOR IEDEREEN

Een chocolade moelleux VOOR IEDEREEN, dat is onze nieuwe PLANT-BASED chocolade moelleux. Een verrukkelijk chocoladegebakje met een binnenste van vloeibare chocolade na het opwarmen in de oven of microgolfoven.  Bovendien volledig GLUTENVRIJ en LACTOSEVRIJ en 100% VEGAN. Gedaan met kopzorgen in de keuken, met deze moelleux serveer je een overheerlijke moelleux die past in elk dieet en die heel gemakkelijk vanuit de diepvries in een aantal seconden bereid kan worden in de microgolfoven.


10/17/2022 - Nutriscore A moelleux geselecteerd door Jury Sial Innovation

We kregen het fantastische nieuws dat onze nieuwe Nutriscore A chocolade moelleux geselecteerd werd door de SIAL Innovation Jury. De SIAL Innovation is een wedstrijd georganiseerd door SIAL Paris, die van 15 oktober tem 19 oktober plaatsvond in Parijs en die exposanten beloont met veelbelovende en bijzonder innovatieve ideeën.

Talrijke bezoekers, klanten en journalisten bezochten onze stand en konden genieten van dit absoluut heerlijke chocoladedessert met -30% calorieën, -35% vet, -96% suiker en en 7x meer vezels. Kortom: ze konden smullen zonder blozen !

https://www.youtube.com/shorts/Lk5WIMxMhw86/20/2022 - Ook in België wordt de nieuwe moelleux met nutriscore A succesvol onthaald door de handel.

De JAVA-beurs is de foodservice beurs bij uitstek en staat bekend voor haar hartelijke sfeer. De klanten kunnen er kennismaken met nieuwe trends, nieuwe producten en nieuwe concepten. Met Beldessert pikten we daarop in door er begin juni  onze gloednieuwe moelleux met nutriscore A voor te stellen. Het belang van uitgebalanceerde voeding is belangrijk, ook voor de grootkeukens en catering in ziekenhuizen en zorginstellingen enz. Met zijn laag vet- en suikergehalte kan deze vezelrijke moelleux perfect als guilty pleasure op de menukaart gezet worden. De bezoekers aan onze stand waren in ieder geval super enthousiast.


4/25/2022 - Beldessert presenteert nieuw product op PLMA Amsterdam.

Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten en handelaars elkaar op de PLMA-beurs in Amsterdam, de grootste internationale private label beurs. Deze beurs ging dit jaar door op 31 mei en 1 juni.

Ook Galana-Beldessert was opnieuw aanwezig en had groot nieuws. Speciaal voor de beurs werd een nieuw product ontwikkeld waarvan we denken dat het een echte topper kan worden. De eerste reacties waren alvast veelbelovend.

Bekijk hier de technische fiche.