-->
En de prijzen blijven zich opstapelen. Beldessert heeft nu ook de bronzen medaille behaald op de ‘Concours Prix Innovation’ tijdens de grootste Horeca beurs in Wallonië: Horecatel. Op 12 maart werden de uiteindelijke prijzen toegekend tijdens de eerste dag van de beurs.
Onze vegan
chocolade moelleux én de nutriscore A moelleux hebben dus de derde prijs
weggekaapt. We zijn opnieuw heel tevreden met deze erkenning die we nu ook in
het zuiden van ons land krijgen.
Ook tijdens
deze beurs krijgen we hierdoor extra visibiliteit en kunnen de klanten
kennismaken met deze innovatieve ready-to-serve desserts.
Op maandag 6 februari 2023 opende Horecabeurs Bredene
voor de 14e maal haar deuren. Tijdens de vierdaagse beurs in het Meeting-
en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene kregen professionals de kans om bij
160 standhouders de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Ook wij
waren aanwezig met een mooie stand en als winnaar van de Heureka! Award 2023
liepen we extra in de kijker. De ideale manier voor oude en nieuwe klanten om
kennis te maken met onze grote winnaar: de plantbased moelleux - een
moelleux voor iedereen !
Zeer goed
nieuws!!!!! Beldessert heeft de HEUREKA AWARD 2023 GEWONNEN. De prijs wordt
uitgereikt door Horecabeurs Bredene aan de meest innovatieve en originele
producten of diensten in foodservice. Een vakjury maakte een selectie uit alle
inzendingen en op 18 januari werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.
Onze vegan
chocolade moelleux heeft dus de eerste prijs weggekaapt. We zijn uiteraard heel
trots. Na heel wat positieve reacties tijdens workshops en beurzen eens te meer
een bewijs dat Beldessert vernieuwende, veelbelovende maar vooral lekkere
producten aanbiedt en dat deze plant-based moelleux heel wat potentieel heeft.
Meer dan
900 exposanten waren aanwezig op de negentiende editie van Marca beurs in
Bologna (18 en 19 januari 2023), de enige Italiaanse beurs gewijd aan private
labels. Ook Galana-Beldessert was aanwezig met een stand.
De ideale
manier om onze talrijke klanten in Italië persoonlijk te ontmoeten en om onze
innovaties zoals de plant-based moelleux, de gezonde chocolade moelleux
(nutriscore A) en onze gloednieuwe pompoenmoelleux te tonen aan potentiële
private label klanten.
Een chocolade moelleux VOOR IEDEREEN, dat is onze nieuwe PLANT-BASED
chocolade moelleux. Een verrukkelijk chocoladegebakje met een binnenste van
vloeibare chocolade na het opwarmen in de oven of microgolfoven.
Bovendien volledig GLUTENVRIJ en LACTOSEVRIJ en 100% VEGAN. Gedaan met
kopzorgen in de keuken, met deze moelleux serveer je een overheerlijke moelleux
die past in elk dieet en die heel gemakkelijk vanuit de diepvries in een aantal
seconden bereid kan worden in de microgolfoven.
We kregen het fantastische nieuws dat onze nieuwe Nutriscore A chocolade moelleux geselecteerd werd door de SIAL Innovation Jury. De SIAL Innovation is een wedstrijd georganiseerd door SIAL Paris, die van 15 oktober tem 19 oktober plaatsvond in Parijs en die exposanten beloont met veelbelovende en bijzonder innovatieve ideeën.
Talrijke
bezoekers, klanten en journalisten bezochten onze stand en konden genieten van
dit absoluut heerlijke chocoladedessert met -30% calorieën, -35% vet, -96%
suiker en en 7x meer vezels. Kortom: ze konden smullen zonder blozen !
https://www.youtube.com/shorts/Lk5WIMxMhw8
De JAVA-beurs is de foodservice beurs
bij uitstek en staat bekend voor haar hartelijke sfeer. De klanten
kunnen er kennismaken met nieuwe trends, nieuwe producten en nieuwe concepten.
Met Beldessert pikten we daarop in door er begin juni onze gloednieuwe moelleux met nutriscore A voor
te stellen. Het belang van uitgebalanceerde voeding is belangrijk, ook voor de
grootkeukens en catering in ziekenhuizen en zorginstellingen enz. Met zijn laag
vet- en suikergehalte kan deze vezelrijke moelleux perfect als guilty pleasure
op de menukaart gezet worden. De bezoekers aan onze stand waren in ieder geval
super enthousiast.
Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten
en handelaars elkaar op de PLMA-beurs in Amsterdam, de grootste internationale
private label beurs. Deze beurs ging dit jaar door op 31 mei en 1 juni.
Ook Galana-Beldessert was opnieuw aanwezig en had groot nieuws. Speciaal voor de beurs werd een nieuw product ontwikkeld waarvan we denken dat het een echte topper kan worden. De eerste reacties waren alvast veelbelovend.
Bekijk hier de technische fiche.