-->
De Anuga
beurs is inmiddels een vaste waarde geworden. Met ongeveer 8000 standhouders en
170.000 bezoekers uit meer dan 200 landen is dit de grootste grootste
voedingsbeurs ter wereld.
Als
wereldwijde speler in de dessertmarkt mochten wij uiteraard niet ontbreken. De
ideale manier om onze talrijke klanten van over gans de wereld persoonlijk te
ontmoeten en om onze innovaties te presenteren en laten proeven.
Pumpkin
Spice is al jaren een hype in de Verenigde Staten die ondertussen is
overgewaaid naar Europa. Nu kunnen we nog meer van het herfstseizoen genieten
met onze overheerlijke pompoen moelleux! De oranjekleurige cake is luchtig en
heeft een rijke pompoensmaak terwijl het midden een romige en zachte
pompoenvulling is die
vrijkomt van zodra je met een lepel het cakeje raakt. Aan de vulling werden pompoenkruiden
toegevoegd om die warme herfstsmaak te creëren.
Deze
lavacakes zijn snel te bereiden zonder te ontdooien. Het perfecte dessert om
samen met vrienden en familie van te genieten.
Tijdens de zeventiende editie van de verkiezing ‘Het Gekozen Product van het Jaar’ zijn 55 innovatieve en huismerkproducten getest en beoordeeld door consumenten.
Het
onderzoek, inclusief producttesting gebeurt in een reële thuissituatie onder
minstens 120 gezinnen. De tester gaat naar de winkel, koopt het product aan en
test het thuis uit waarna hij/zij het product beoordeelt en de cash back
ontvangt na de volledige beoordeling van het product). Het onderzoek vond
plaats onder begeleiding van NielsenIQ en de app treetz.
Het
onderzoek is gebaseerd op de beoordeling van minstens 500 consumenten van de
doelgroep die het specifieke product consumeren of waarschijnlijk zullen
aankopen. Zij hebben de producten beoordeeld op basis van hun innovatieve en
vernieuwende karakter, hun mate van aantrekkelijkheid, klanttevredenheid en de
aankoopintentie. Uiteindelijk zijn 55 producten uitverkoren vanwege hun
innovatieve en aantrekkelijke karakter.
Een van die
uitverkorenen is onze maple peacan muffin die we onder
het PLUS huismerk verkopen in Nederland. Een jaar lang zal het logo op
de verpakking staan.
Speculoos, met zijn kenmerkende kruidige
smaak en knapperige textuur, is een van de meest geliefde zoete ingrediënten in
de Belgische keuken. Bij Galana hebben we de smaak van speculoos gecombineerd
met de smeuïgheid van onze klassieke moelleuxs, om zo een heerlijk dessert te
creëren dat u bij iedere hap zal blijven betoveren.
Onze meesterbakkers hebben de perfecte
balans weten te vinden tussen de zachtheid van een speculooscake en de punch
van de gekaramelliseerde, bijna gouden speculoosvulling die aan de binnenkant
zit. Deze moelleux is beschikbaar voor zowel retail (diepvries en koeling) als
voor het foodservicekanaal. Net als de andere moelleuxs in ons gamma kan hij
heel eenvoudig en snel bereid worden in de microgolf of de oven.
En de prijzen blijven zich opstapelen. Beldessert heeft nu ook de bronzen medaille behaald op de ‘Concours Prix Innovation’ tijdens de grootste Horeca beurs in Wallonië: Horecatel. Op 12 maart werden de uiteindelijke prijzen toegekend tijdens de eerste dag van de beurs.
Onze vegan
chocolade moelleux én de nutriscore A moelleux hebben dus de derde prijs
weggekaapt. We zijn opnieuw heel tevreden met deze erkenning die we nu ook in
het zuiden van ons land krijgen.
Ook tijdens
deze beurs krijgen we hierdoor extra visibiliteit en kunnen de klanten
kennismaken met deze innovatieve ready-to-serve desserts.
Op maandag 6 februari 2023 opende Horecabeurs Bredene
voor de 14e maal haar deuren. Tijdens de vierdaagse beurs in het Meeting-
en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene kregen professionals de kans om bij
160 standhouders de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Ook wij
waren aanwezig met een mooie stand en als winnaar van de Heureka! Award 2023
liepen we extra in de kijker. De ideale manier voor oude en nieuwe klanten om
kennis te maken met onze grote winnaar: de plantbased moelleux - een
moelleux voor iedereen !
Zeer goed
nieuws!!!!! Beldessert heeft de HEUREKA AWARD 2023 GEWONNEN. De prijs wordt
uitgereikt door Horecabeurs Bredene aan de meest innovatieve en originele
producten of diensten in foodservice. Een vakjury maakte een selectie uit alle
inzendingen en op 18 januari werd de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.
Onze vegan
chocolade moelleux heeft dus de eerste prijs weggekaapt. We zijn uiteraard heel
trots. Na heel wat positieve reacties tijdens workshops en beurzen eens te meer
een bewijs dat Beldessert vernieuwende, veelbelovende maar vooral lekkere
producten aanbiedt en dat deze plant-based moelleux heel wat potentieel heeft.
Meer dan
900 exposanten waren aanwezig op de negentiende editie van Marca beurs in
Bologna (18 en 19 januari 2023), de enige Italiaanse beurs gewijd aan private
labels. Ook Galana-Beldessert was aanwezig met een stand.
De ideale
manier om onze talrijke klanten in Italië persoonlijk te ontmoeten en om onze
innovaties zoals de plant-based moelleux, de gezonde chocolade moelleux
(nutriscore A) en onze gloednieuwe pompoenmoelleux te tonen aan potentiële
private label klanten.
Een chocolade moelleux VOOR IEDEREEN, dat is onze nieuwe PLANT-BASED
chocolade moelleux. Een verrukkelijk chocoladegebakje met een binnenste van
vloeibare chocolade na het opwarmen in de oven of microgolfoven.
Bovendien volledig GLUTENVRIJ en LACTOSEVRIJ en 100% VEGAN. Gedaan met
kopzorgen in de keuken, met deze moelleux serveer je een overheerlijke moelleux
die past in elk dieet en die heel gemakkelijk vanuit de diepvries in een aantal
seconden bereid kan worden in de microgolfoven.
We kregen het fantastische nieuws dat onze nieuwe Nutriscore A chocolade moelleux geselecteerd werd door de SIAL Innovation Jury. De SIAL Innovation is een wedstrijd georganiseerd door SIAL Paris, die van 15 oktober tem 19 oktober plaatsvond in Parijs en die exposanten beloont met veelbelovende en bijzonder innovatieve ideeën.
Talrijke
bezoekers, klanten en journalisten bezochten onze stand en konden genieten van
dit absoluut heerlijke chocoladedessert met -30% calorieën, -35% vet, -96%
suiker en en 7x meer vezels. Kortom: ze konden smullen zonder blozen !
https://www.youtube.com/shorts/Lk5WIMxMhw8
De JAVA-beurs is de foodservice beurs
bij uitstek en staat bekend voor haar hartelijke sfeer. De klanten
kunnen er kennismaken met nieuwe trends, nieuwe producten en nieuwe concepten.
Met Beldessert pikten we daarop in door er begin juni onze gloednieuwe moelleux met nutriscore A voor
te stellen. Het belang van uitgebalanceerde voeding is belangrijk, ook voor de
grootkeukens en catering in ziekenhuizen en zorginstellingen enz. Met zijn laag
vet- en suikergehalte kan deze vezelrijke moelleux perfect als guilty pleasure
op de menukaart gezet worden. De bezoekers aan onze stand waren in ieder geval
super enthousiast.
Al meer dan 30 jaar ontmoeten producenten
en handelaars elkaar op de PLMA-beurs in Amsterdam, de grootste internationale
private label beurs. Deze beurs ging dit jaar door op 31 mei en 1 juni.
Ook Galana-Beldessert was opnieuw aanwezig en had groot nieuws. Speciaal voor de beurs werd een nieuw product ontwikkeld waarvan we denken dat het een echte topper kan worden. De eerste reacties waren alvast veelbelovend.
Bekijk hier de technische fiche.